Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Μητσοτάκης: Με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα έπιασε πάτο

Μητσοτάκης: Με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα έπιασε πάτο

Στην ανάγκη η χώρα να αλλάξει άμεσα σελίδα και στα βήματα που θα ακολουθήσει η παράταξή του προς αυτή την κατεύθυνση αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σημερινή ομιλία του με την οποία έκλεισε το 11ο συνέδριο του κόμματος.

Τόνισε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να φέρει την ελπίδα, να κάνει την Ελλάδα δυνατή. Απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες λέγοντας ότι η ΝΔ είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα της Ελλάδας που δεν έχει ταξικό πρόσημο. «Είμαστε έτοιμοι, έτοιμοι να φέρουμε την ελπίδα, να κάνουμε την Ελλάδα δυνατή» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην συγκυβέρνηση, λέγοντας ότι επί εποχής της η χώρα έπιασε πάτο. Η διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου όχι μονό ανέστρεψε την πορεία εξόδου από την κρίση αλλά καλλιέργησε το ταξικό μίσος, ζωντάνεψε πεθαμένες ιδεοληψίες και προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει καθεστώς, είπε.

Απευθυνόμενος ειδικά σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τους κάλεσε στις επόμενες εκλογές να γυρίσουν την πλάτη στα δύο κόμματα, λέγοντας απέτυχαν δίπλα, σας εξαπάτησαν δύο φορές.

Περιγράφοντας το σχέδιο της ΝΔ, είπε ότι στηρίζεται σε δύο άξονες: Πρώτον την απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας και δεύτερον τη διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Επισήμανε πως η ΝΔ δε θα αφήσει πίσω κανέναν.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επενδύσεις, λέγοντας ότι υπάρχουν εκατοντάδες που καθυστερούν, όχι μονό στις Σκουριές και στο Ελληνικό, προσθέτοντας πως η ΝΔ είναι έτοιμη να κάνει την Ελλάδα διεθνώς ανταγωνιστική.

Επανέλαβε την προσωπική δέσμευσή του για μείωση των φόρων, ξεκινώντας από τη φορολογία των επιχειρήσεων, τον ΕΝΦΙΑ ΕΝΦΙΑ και στη συνέχεια τις εργοδοτικές εισφορές.

Αναφερόμενος στο Δημόσιο, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως η παράταξη του είναι έτοιμη να μεταρρυθμίσει το κράτος, με αξιολόγηση παντού, χωρίς να φοβάται τις συντεχνίες των λίγων.

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα ασφαλείας, είπε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να ενισχύσει την ασφάλεια, χωρίς άβατα στα Εξάρχεια.

Δήλωσε μάλιστα ότι ο ίδιος δε θα ανεχθεί τη θλιβερή εικόνα παρακμής που παρουσιάζουν σήμερα τα δημοσιά πανεπιστήμια, που στο όνομα του ασύλου έχουν παραδοθεί σε κάθε είδους τραμπούκους.

Δείτε επίσης

Εντονο ενδιαφέρον για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου

Για πανεθνικό ξεσηκωμό στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό που θα πραγματοποιηθεί στις 4 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *