Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΜΑΝΔΡΑ / Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Συνάντηση με τη Δήμαρχο Ιωάννα Κριεκούκη πραγματοποίησε ο αρχηγός της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατα τη σημερινή του επίσκεψη στην πληγείσα περιοχή της Μάνδρας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.

Στη συνέχεια κατα την περιήγησή του στο κέντρο της πόλης, συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές, ενώ επισκεύθηκε και το γραφειο του δημου που καταγράφονται αιτήσεις  για αποζημιώσεις στους πληγέντες (διαδικασία που ξεκίνησε σήμερα).

«Είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα. Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της», είπε ο κύριος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή».

Έπειτα μετέβη στο βορειο μερος της πολης και ολοκληρωσε την επισκεψη του στην οδο κοροπουλη με επίσκεψη στον παιδικο σταθμο οποιος και αυτος έχει καταστραφεί απο τις φονικές πλημμύρες.

Δείτε επίσης

Η αντιπλημμυρική προστασία στο επίκεντρο συνεδρίου στην Ελευσίνα

Άνοιξαν σήμερα οι εργασίες εργασίες του έκτακτου αναπτυξιακού συνεδρίου Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα. Συζητήθηκαν και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *