Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Επιχειρηματικό πάρκο 2.000 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο

Επιχειρηματικό πάρκο 2.000 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο

Εξέλιξη κομβικής σημασίας για τη Δυτική Αττική αποτελεί η ίδρυση Επιχειρηματικού πάρκου, σε έκταση 2.000 στρεμμάτων στο Δήμο Ασπροπύργου και φορέα υλοποίησης το Βιομηχανικό Πάρκο Νοτίου Τομέα (ΒΙ.ΠΑ.ΝΟΤ), την οποία αποφάσισε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου σχολιάζοντας την απόφαση τονίζει ότι «ανοίγει επιτέλους δρόμος, έστω και μετά από δέκα περίπου χρόνια ενεργειών, ώστε, να μπει τάξη στο πολεοδομικό χάος που επικρατεί στην συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Ασπροπύργου».
Σημειώνει δε ότι αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί κινήσεις που πρέπει να γίνουν από όλες τις πλευρές, ώστε να τερματιστεί η πολεοδομική και χωροταξική αναρχία που επικρατεί σήμερα και σε άλλες βιομηχανικές περιοχές της Δυτικής Αττικής.
Κλείνοντας υπογραμμίζει ότι «Η Περιφέρεια Αττικής, όπως είχε προεκλογικά δεσμευτεί, θα στηρίξει κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία που θα κινείται στην κατεύθυνση της πολεοδομικής τακτοποίησης και άλλων βιομηχανικών ή μη περιοχών της Δυτικής Αττικής».

Δείτε επίσης

Το εφηβικό «τάγμα εφόδου» αλώνιζε στον Ασπρόπυργο

Με ένα μπαράζ επιθέσεων κατά αλλοδαπών εργατών, που ξεκίνησε το 2016 και κλιμακώθηκε το διάστημα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *