Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Τελετή λήξης Β´Κατασκηνωτικης περιόδου του Δήμου Ασπροπυργου
kataskinosi5

Τελετή λήξης Β´Κατασκηνωτικης περιόδου του Δήμου Ασπροπυργου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχια την Παρασκευή 14/7 στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Δήμου Ασπροπύργου στα Βίλια, η γιορτή για τη λήξη της δεύτερης περιόδου. Η υπηρεσία των κατασκηνώσεων που προσφέρεται δωρεάν στους δημότες, με τη συμμετοχή 100 και πλέον παιδιών, σε κάθε μια από τις κατασκηνωτικές περιόδους.

«Ο Δημος Ασπροπύργου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενεί ελληνόπουλα από τη Ρωσία, δημιουργώντας πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό» ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Δήμαρχος  Νίκος Ι. Μελετίου.

Παροντες ήταν Γενικός Γραμματεας Απόδημου Ελληνισμού, του Υπουργείου Εξωτερικών ,κ . Μιχάλης Κόκκινος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ Πολιτισμού ο οποίος είναι κ ο καθ ύλην αρμόδιος για την εύρυθμη λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης, κ. Σαββιδης Παντελης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Παπαδοπουλος Αναστάσιος, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχειρησης κα Μαυριδη Σοφια, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ Αντιπρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α & Πρωτοβάθμιας Σχολ.Επιτροπης κ.Αντώνης Κοναξής, ο Εντεταλμενος Δημοτικος Συμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος,ο Διευθυντής Παιδείας κ.Βρουβας Κωνσταντίνος και πλήθος γονέων! 

Δείτε επίσης

Απομάκρυνση επικίνδυνων πλοίων από Ελευσίνα και Πειραιά

Εντολή για τη λήψη μέτρων, ώστε να απομακρυνθούν από την περιοχή ευθύνης των Λιμεναρχείων Πειραιά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *