Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Ασπρόπυργος: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Προστατεύω τη ζωή και την περιουσία μου»

Ασπρόπυργος: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Προστατεύω τη ζωή και την περιουσία μου»

Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα του Δήμου Ασπροπύργου με θέμα την Σύγχρονη Εγκληματολογία – Προφίλ δραστών: Μέτρα πρόληψης και αποφυγής θυματοποίησης των Πολιτών.

Ομιλήτρια ήταν η Διδάκτωρ Εγκληματολογίας, Καθηγήτρια της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κα Δέσποινα Σβουρδάκου, με πρώτο σταθμό το το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου

Παρευρέθηκε ο  Δημάρχος Ασπροπύργου κ. Νικ. Μελετίου, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Α. Παπαδόπουλος & Α. Κων/νίδης, ο Εντεταλμένου Δημ. Συμβούλου & Αντιπροέδρου Α/βάθμιας Εκπ/σης κ. Αντ. Κοναξής & ο Πρόεδρος Β/βάθμιας Εκπ/σης κ. Γ. Φίλης.

Στη συνέχεια ημερίδες έλαβαν χώρα τόσο στην Γκορυτσά στο Γ’ ΚΑΠΗ σε συνεργασία με το Σύλλογο »Ακρίτες του Πόντου» όσο και στα Νεόκτιστα στα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Υπηρεσίας σε συνεργασία με το Σύλλογο »Γυναικών Κροκωνίς» παρουσία του Προέδρου Δημ. Συμβουλίου κ. Αν. Καραμπούλα, του Αντιδημάρχου κ. Αν. Παπαδόπουλου και του Εντεταλμένου Δημ. Συμβούλου κ. Αντ. Κοναξή.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής με την πραγματοποίηση των ημερίδων αυτών είναι η ενημέρωση των πολιτών για τους τρόπους προφύλαξης & προστασίας της ζωής & της περιουσίας τους από κάθε είδους εγκληματικές ενέργειες, η ανταλλαγή απόψεων με φορείς & κατοίκους που βιώνουν το πρόβλημα καθημερινά, καθώς & η καταγραφή & διάδοση του προβλήματος για μια ακόμη φορά σε ανώτερο επίπεδο.

Δείτε επίσης

Αιχμές της δημάρχου Μάνδρας: Ούτε ο Τσίπρας ούτε η Δούρου μπήκαν στην πόλη

«Είμαστε σαν τη Δαμασκό», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό η δήμαρχος της Μάνδρας Αττικής, Ιωάννα Κριεκούκη, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *