Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΕΛΕΥΣΙΝΑ / Το Π.Α.Κ.Π.Π.Α Ελευσίνας συμμετέχει στο Φεστιβάλ των «Αισχυλείων 2017»
pakppa_aisxyleia

Το Π.Α.Κ.Π.Π.Α Ελευσίνας συμμετέχει στο Φεστιβάλ των «Αισχυλείων 2017»

Το Τμήμα Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήμου Ελευσίνας συμμετέχει στο Φεστιβάλ των «Αισχυλείων 2017» διοργανώνοντας στις παλιές αποθήκες της Ελαιουργικής (Ιερά Οδός & Αδελφών Μουρίκη) με τις παρακάτω παραστάσεις:

1. Ξεκινάμε την Τρίτη 11 Ιουλίου παρουσιάζοντας για πρώτη φορά Site Specific Installation, με την Performance «CUBE» (=Κύβος) από την κα Αιμιλία Μπουρίτη που μας προκαλεί-προσκαλεί να παρακολουθήσουμε μια εικαστική εγκατάσταση-παρουσίαση, που ξεδιπλώνει τη σχέση του σώματος με το σύμβολο του «κύβου» αλλά και με τις επιρροές από την ενέργεια της βιομηχανικής Ελευσίνας.

Είσοδος Δωρεάν!

2. Για όγδοη συνεχή χρονιά την «Σύγχρονη Θεατρική Δημιουργία» έναν θεσμό που αγκαλιάζει θεατρικές δημιουργίες νέων καλλιτεχνών και τις στηρίζει. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε στο κοινό της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής την επαφή με το σύγχρονο θεατρικό γίγνεσθαι και παρέχουμε την ευκαιρία να απολαύσει τις παραστάσεις με το συμβολικό εισιτήριο των 5 ευρώ ή να προμηθευτεί την οικονομική κάρτα διαρκείας αξίας 20 ευρώ που ισχύει για όλες τις παραστάσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων που σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε στις Παλιές αποθήκες της Ελαιουργικής (Ιερά Οδός & Αδελφών Μουρίκη) είναι το παρακάτω:

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 Ιουλίου «ГЛУМ (ΓΚΛΟΥΜ)» Ημερολόγιο ενός απατεώνα| Βασισμένο στο έργο του Αλεξάντρο Οστρόφσκι | Ομάδα Θεάτρου C. for Circus.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Ιουλίου «Αίας του Σοφοκλή» Μετάφραση: Εν Κύκλω | Σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Ιουλίου «Μια μέρα… Όπως κάθε μέρα»

Σκηνοθεσία: Λένα Κιτσοπούλου, Γιάννης Κότσιφας.

ΤΡΙΤΗ 18 Ιουλίου «Ηλέκτρα του Σοφοκλή» Σύλληψη Ομάδα MHNYMAL| Σκηνοθετική Καθοδήγηση| Σοφίας Κακαρελίδου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Ιουλίου «Σημείο Β» Σύλληψη| Παγώνης Δημήτρης | Σκηνική Σύνθεση- Εγκατάσταση: Παγώνης Δημήτρης, Παυλίδης Παύλος.

Αφίσσα ΠΑΚΠΠΑ Αισχύλεια 2017

Δείτε επίσης

Απομάκρυνση επικίνδυνων πλοίων από Ελευσίνα και Πειραιά

Εντολή για τη λήψη μέτρων, ώστε να απομακρυνθούν από την περιοχή ευθύνης των Λιμεναρχείων Πειραιά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *