Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΜΕΓΑΡΑ / Στον υπουργό το ζήτημα οχλήσεων απο ρομά στις παραλίες της Νέας Περάμου
nea_peramos

Στον υπουργό το ζήτημα οχλήσεων απο ρομά στις παραλίες της Νέας Περάμου

Το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα παρατηρούνται έντονα προβλήματα στις παραλίες της Νέας Περάμου και της Βαρέας από Ρομά, οι οποίοι προβαίνουν σε πράξεις και ενέργειες, που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στους υπόλοιπους λουόμενους και δημιουργούν όντως μία δυσάρεστη κατάσταση.

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, είχε την περασμένη Παρασκευή 30 Ιουνίου σχετική συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα και τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου κ.κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο και Φιλιππάκο Τζανέτο και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου είχε σύσκεψη στο Δημαρχείο Φυλής με τον Γενικό Επιθεωρητή της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μπάκα, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας και τους Δημάρχους Φυλής, Ασπροπύργου και Αχαρνών, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

stamoulis-toskas
Νίκος Τόσκας – Γρηγόρης Σταμούλης

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι “επιβάλλεται άμεσα να εξευρεθεί λύση, ώστε όλοι να απολαμβάνουν αυτό που δικαιούνται στο πλαίσιο της νομιμότητας”.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Δείτε επίσης

Στη «φάκα» οι ληστές της τράπεζας στο Χαϊδάρι μετά απο επιχείρηση της Αστυνομίας σε Μενίδι και Πειραιά

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *