Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΕΛΕΥΣΙΝΑ / Η «καθημερινότητα» καταργεί στάση του ΚΤΕΛ και βάζει λουκέτο σε επιχείρηση στην Ελευσίνα

Η «καθημερινότητα» καταργεί στάση του ΚΤΕΛ και βάζει λουκέτο σε επιχείρηση στην Ελευσίνα

Όλοι περνάμε καθημερινά απο την Αθηνών – Κορίνθου και όλοι διαπιστώνουμε την ύπαρξη επιχειρήσεων επι της Εθνικής Οδού. Εντελώς ξαφνικά πριν 2 μέρες υπάληλλοι της Περιφέρειας τοποθέτησαν στηθαία στο ύψος λίγο πριν τη γέφυρα της Ελευσίνας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο σημείο αποκλείστηκε σταση των ΚΤΕΛ καθως και πρόσβαση σε επιχείρηση που λειτουργούσε εκεί.
Σε επικοινωνία που είχαμε σε με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση μας ανέφεραν πως η παραπάνω ενέργεια έγινε μετά απο καταγγελία στον ιστότοπο www.kathimerinotita.gov.gr που ως γνωστόν είναι κυβερνητικός. Όπως μας είπαν οι υπεύθουνοι αφού έγινε καταγγελία αποκατέστησαν τα στηθαία στο σημείο. Μάλιστα ο υπεύθυνος της περιφέρειας μας είπε πως πριν ενα μήνα είχε ειδοποιηθεί ο επιχειρηματίας για να πάρει τα μέτρα του.
Αγαπητοί αναγνώστες σύμφωνα με πληροφορίες στο ύψος που έγινε η παρέμβαση υπήρχε στάση του ΚΤΕΛ και δεν υπήρχαν ποτέ στηθαία στο συγκεκριμένο σημείο. Απορούμε πως πάρθηκε τέτοια πρωτοβουλία χωρίς πρώτα να έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που έχουν σχέση με την πρόσβαση στην παραπάνω επιχείρηση καθώς και τη στάση του ΚΤΕΛ.
Αναμένουμε άμεσα λύση τοσο για τη λειτουργία της επιχείρησης αλλα και της πρόσβασης στη στάση.
Ε. Λιάκος

Δείτε επίσης

Δολοφονία Στεφανάκου: Ερευνες για «παρατηρητή»

Το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο πρόσωπο που υπέδειξε στους δύο δράστες την κατάλληλη στιγμή …

Σχόλια

  1. Κωνσταντίνος

    για να λέμε και την αλήθεια, είναι άκρως επικίνδυνη η πρόσβαση από την εθνική οδό στο εν λόγω μαγαζί, είναι πάνω στο ρεύμα κυκλοφορίας και διακόπτεται η κυκλοφορία και τις περισσότερες φορές οι οδηγοί δεν ανάβουν και αλάρμ ή φλας. δε θα χάσει τη πελατεία του από το στηθαίο. υπάρχει και είσοδος πιο ασφαλής και στον από κάτω δρόμο παράλληλα της εθνικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *