Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Το «γκέτο» του Ασπρόπυργου διώχνει τις επιχειρήσεις

Το «γκέτο» του Ασπρόπυργου διώχνει τις επιχειρήσεις

Σε «θάνατο» του Ασπροπύργου τείνει να καταντήσει ο οικισμός της Νέας Ζωής ο οποίος έχει μετατραπεί σε «γκέτο» προκαλώντας αγανάκτηση σε κατοίκους και επιχειρηματίες.

Ο οικισμός της «Νέας Ζωής» είναι η μεγαλύτερη κρυψώνα όπλων και ναρκωτικών από όπου θα προμηθευτούν εμπόρευμα οι διακινητές σύμφωνα με τις αλυσιδωτές καταγγελίες των κατοίκων.

«Έρχεται συνεχεία ένα όχημα με αλβανικές πινακίδες που ξεφορτώνει όπλα και ναρκωτικά και στη συνέχεια φεύγει» αναφέρει κάτοικος της περιοχής ο οποίος αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τις σχέσεις ανομίας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των εμπόρων με τους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ασπρόπυργου κ. Αντώνη Καράμπουλα ο οποίος αναφέρει ότι οι διακινητές φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν ως βαποράκια ακόμη και ανήλικα παιδιά.

Την ίδια ώρα το παραεμπόριο καλά κρατεί, ενώ πάνω από 120 μετακόμισαν για να αποφύγουν τη λεηλασία των εμπορευμάτων τους.

Βιντεο απο ρεπορτάζου Antenna:

 

Δείτε επίσης

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στον Ασπρόπυργο

Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Ασπροπύργου, Αττικής.  Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *