Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΜΑΝΔΡΑ / Εγκρίθηκε η μελέτη συντήρησης της παραλιακής οδού Ψάθας-Αλεποχωρίου

Εγκρίθηκε η μελέτη συντήρησης της παραλιακής οδού Ψάθας-Αλεποχωρίου

Ένα πρόβλημα που ταλανίζει για χρόνια την περιοχή του Αλεποχωρίου οδεύει προς την επίλυσή του.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Συνεδρίαση της 29ης  Μαΐου 2017 εγκρίθηκε η μελέτη του έργου: “Συντήρηση παραλιακής οδού Αλεποχωρίου (ακτή Ποσειδώνος) στο εντός σχεδίου τμήμα από Ο.Τ 12 μέχρι Ο.Τ.3.”

H έγκριση της μελέτης βασίστηκε στην εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία είχε ως εξής: «Η Τεχνική Υπηρεσία λαμβάνοντας υπόψη το Τεχνικό πρόγραμμα του οικονομικού έτους 2016 συνέταξε την υπ. Αρ. Δ3/2016 μελέτη του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ (ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ) ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ Ο.Τ.12 ΜΕΧΡΙ Ο.Τ.33» με Κ.Α.Ε Δήμου 30.7323.0005 και προϋπολογισμού 600.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.Παρακαλούμε για την έγκριση της παραπάνω μελέτης προκειμένου να συνταχθεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου».

Με την 85/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έργων και με την οποία το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ (ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ) ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ  ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ Ο.Τ.12 ΜΕΧΡΙ Ο.Τ.33» εντάσσεται στο τεχνικό πρόγραμμα έργων του Δήμου για το έτος 2017.

Δείτε επίσης

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στον Ασπρόπυργο

Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Ασπροπύργου, Αττικής.  Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *