Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΜΑΝΔΡΑ / Απασχόληση νέων σπουδαστών στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Απασχόληση νέων σπουδαστών στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Σύμφωνα με το Άρθρο 12 ν1351/1983 οι δημόσιες υπηρεσίες και οι οργανισμοί, τα Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και οι Επιχειρήσεις και Οργανισμοί, όπως ορίζονται στο αρθρ. 1 παρ. 6 του Ν. 1256/1982 « για τη πολυθεσία, την πολυαπασχόληση κ.λπ.» έχουν υποχρέωση να απασχολούν σπουδαστές της Τριτοβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που θέλουν να πραγματοποιήσουν την άσκηση στο επάγγελμα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Οι σπουδαστές αυτοί κατά τη διάρκεια της άσκησης τους, εκτός από το δικαίωμα αποζημίωσης και ασφάλισης τους, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου αυτής, δεν αποκτούν κανένα άλλο δικαίωμα εργασιακής ή συνταξιοδοτικής μορφής.

Έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας αποφάσισε και ενέκρινε την απασχόληση σπουδαστών ΤΕΙ διαφόρων ειδικοτήτων στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας για την πρακτική τους άσκηση. Καθόρισε τον αριθμό των θέσεων σε έξι (6) ανά εξάμηνο αρχίζοντας την 1η Ιουλίου κάθε έτους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε νέους και νέες του Δήμου μας και να απασχοληθούν αλλά και να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία.

Δείτε επίσης

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στον Ασπρόπυργο

Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Ασπροπύργου, Αττικής.  Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *