Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΜΑΝΔΡΑ / Στην τελική φάση υλοποίησης η ύδρευση του οικισμού Πανοράματος

Στην τελική φάση υλοποίησης η ύδρευση του οικισμού Πανοράματος

Στην τελική φάση υλοποίησης εισέρχεται το σημαντικό έργο ύδρευσης στον οικισμό Πανοράματος του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, ένα έργο το οποίο η δημοτική αρχή είχε δηλώσει στους δημότες ότι θα ολοκληρώσει, τηρώντας στο ακέραιο τις υποσχέσεις της .

Με αφορμή τη θετική αυτή εξέλιξη η δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη σε ανοιχτή επιστολή της εκφράζει τη χαρά της για το τέλος της ταλαιπωρίας και την αρχή μιας νέας εποχής για το Πανόραμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η δήμαρχος ‘’ Η ύδρευση στο Πανόραμα ήταν ένα στοίχημα για μας που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδηθεί. Και κερδήθηκε’’.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αγαπητές συμπολίτισσες και Αγαπητοί συμπολίτες

Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ μπήκε στην Τελική Φάση Υλοποίησης

Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας ανακοινώσω προσωπικά τη θετική αυτή εξέλιξη και να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και τη συγκίνηση για το τέλος της ταλαιπωρίας και την αρχή μιας νέας εποχής για το Πανόραμα.

Όλα τα εμπόδια ξεπεράσθηκαν, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, η χρηματοδότηση του έργου από την περιφέρεια, ύψους 1.746.600,00 ευρώ, επιτεύχθηκε, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε και σε λίγες μέρες θα γίνει Έναρξη των Εργασιών.

Στην πρώτη μου δημαρχιακή θητεία, με πολύ κόπο, είχαμε φτάσει τον αγωγό μέχρι τον οικισμό, χωρίς όμως να πιούμε νερό. Το διάστημα που μεσολάβησε απλώς «εκτελούνταν λόγια» και τα έργα περίμεναν τη δεύτερη δημοτική μας θητεία. Η Ύδρευση στο Πανόραμα ήταν ένα στοίχημα για μας που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδηθεί. Και κερδήθηκε.

Η Δήμαρχος
Ιωάννα Κριεκούκη

Δείτε επίσης

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στον Ασπρόπυργο

Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Ασπροπύργου, Αττικής.  Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *