Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Με στόχο τις εκλογές του 2019 η εκλογή των προεδρείων στους Δήμους

Με στόχο τις εκλογές του 2019 η εκλογή των προεδρείων στους Δήμους

Την περασμένη Κυριακή σε όλους τους Δήμους της χώρας έγιναν οι δημαιρεσίες για την ανάδειξει προεδρείου στα ΔΣ των Ο.Τ.Α.

‘Ετσι έγινε και στους Δήμους της περιοχής μας καθώς απο την επιλογή των υποψηφών φάνηκε καθαρά πως είχε άμεση σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Στον Δήμο Ασπροπύργου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε ο Αντώνης Καραμπούλας, Αντιπρόεδρος η κα Μαυράκη και γραμματέας η Σούλα Πεχλιβανίδη.

Αντώνης Καραμπούλας

 

 

 

 

 

Στον Δήμο Ελευσίνας Πρόεδρος αναδείχθηκε η κα Δέσποινα Οικονόμου, Αντιπρόεδρος η κα Μαρία Αντωναρα και γραμματέας η κα Κυριακή (Κούλα) Παρασίδη.

Δέσποινα Οικονόμου
Αντωναρα-Αντωνιου Μαρια

 

 

 

 

 

 

Στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας, Πρόεδρος αναδείχθηκε η Ερασμία Στάθη-Οικονόμου, Αντιπρόεδρος ο κος Γεώργιος Σαμπάνης και γραμματέας ο κος Γεώργιος Κανάκης

Ερασμία Στάθη-Οικονόμου

 

 

 

 

 

 

Στον Δήμο Φυλής, Πρόεδρος αναδείχθηκε για άλλη μια φορά η κα Ζωή Αρβανιτάκη, Αντιπρόεδρος και πάλι ο κος Κώστας Παπαϊωάννου και γραμματέας η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου κα Φωτεινή Γιαννοπούλου.

Ζωή Αρβανιτάκη
Κώστας Παπαϊωάννου
Φωτεινή Γιαννοπούλου

 

 

 

 

 

Στον Δήμο Αχαρνών, Πρόεδρος επανεκλέχθη ο κος Κώστας Ρούσσας, Αντιπρόεδρος ο κος Μιχάλης Βρεττός και γραμματέας παραμένει η κα Όλγα Ποιμενίδου.

Κώστας Ρούσσας
Μιχάλης Βρεττός
Όλγα Ποιμενίδου

 

 

 

 

 

 

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή θητεία και πάντα στο πλευρό των πολιτών.

Δείτε επίσης

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στον Ασπρόπυργο

Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Ασπροπύργου, Αττικής.  Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *