Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / Γκρεμίζουν επικίνδυνα κτήρια δίπλα στον Προαστιακό Άνω Λιοσίων

Γκρεμίζουν επικίνδυνα κτήρια δίπλα στον Προαστιακό Άνω Λιοσίων

Ξεκίνησε η κατεδάφιση των παλαιών επικινδύνων κτιρίων δίπλα στο προαστιακό σταθμό. Οι εργασίες γίνονται κάτω από το βλέμμα των υπευθύνων με συνεργασία της Πολεοδομίας ,της  Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Είχαν γίνει στέκια παραβατικών στοιχείων και εστίες μόλυνσης

Οι αρμόδιοι του Δήμου Φυλής Νίκος Χατζητρακόσιας, Θανάσης Σχίζας και Μιχάλης Οικονομάκης  ήταν εκεί και ανέφεραν πως τα κτίσματα ήταν εγκαταλειμμένα για πολλά χρόνια και αποτελούσαν εστίες μόλυνσης  αλλά και συχνά υπήρχε παρουσία παραβατικών στοιχείων σε αυτά. Με την ενέργεια αυτή αλλάζει όψη η είσοδος της πόλης.
Για να συμπληρώσουμε εμείς πως  ο χώρος αυτός είναι προγραμματισμένος ώστε κάποια στιγμή να μεταφερθεί εκεί ο «κορμός» των λεωφορείων . Όταν ολοκληρωθεί η ενέργεια αυτή θα μπορούν πλέον όλες οι συνοικίες του Δήμου Φυλής να έχουν πρόσβαση στον Προαστιακό αλλά και να γίνουν πιο λειτουργικές οι λεωφορειακές γραμμές που υπάρχουν προς όφελος των κατοίκων.

Δείτε επίσης

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στον Ασπρόπυργο

Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Ασπροπύργου, Αττικής.  Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *