Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΕΛΕΥΣΙΝΑ / Ελευσίνα: Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση της Α.Ε. που θα υλοποιήσει το έργο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

Ελευσίνα: Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση της Α.Ε. που θα υλοποιήσει το έργο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

Σ ε επίπεδο οργανωτικής δομής, προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση της Α.Ε. η οποία θα υλοποιήσει το έργο της ΠΠτΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εύρεση εταιρείας παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού που θα αναλάβει να εντοπίσει άτομα με τα κατάλληλα προσόντα για τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Ελευσίνας 2021 Α.Ε.

Η διαδικασία του διαγωνισμού μόλις ολοκληρώθηκε με την εταιρεία Deloitte Business Solutions να αναδεικνύεται νικήτρια και ως εκ τούτου, να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τη διαδικασία επιλογής του Διευθύνοντα Συμβούλου της Ελευσίνας 2021 Α.Ε.

Προχθές πραγματοποιήθηκε το πρώτο εργαστήριο για να αποφασισθούν τα προσόντα και οι δεξιότητες του Διευθύνοντα Συμβούλου της Ελευσίνας 2021 στο οποίο συμμετείχαν μέλη της ομάδας Ελευσίνα 2021, το προσωρινό ΔΣ της Ελευσίνας 2021 υπό την καθοδήγηση της εταιρείας Deloitte Business Solutions.

Δείτε επίσης

Προανάκριση του Α.Τ. Ελευσίνας για πολεοδομικές παραβάσεις στη Δυτική Αττική

Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *