Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Μεγάλη Διάκριση για το Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου

Μεγάλη Διάκριση για το Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου

Το Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου… διαπρέπει, καθώς προκρίθηκε στην επόμενη προημιτελική φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας 2016-2017, που οργανώνονται από το Υπουργείο Παιδείας και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δελφών.
Συγκεκριμένα η Ομάδα του Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου, που κατέλαβε την τρίτη (3η) θέση, με τρεις (3) νίκες, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους προημιτελικούς αγώνες, όπου θα εκπροσωπήσει τα Σχολεία της Αττικής, μαζί με τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης.

Το μήνυμα του Δημάρχου Νικ. Μελετίου:
«Σε μια εποχή που, η συγκροτημένη σκέψη, ο εύστοχος λόγος, η κριτική ικανότητα, η οξύνοια και η ετοιμότητα για προβολή επιχειρημάτων και γόνιμη κριτική αντεπιχειρημάτων, πάντα με σεβασμό και ευπρέπεια, δίνει το μέτρο της ετοιμότητάς μας να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο περιβάλλον στο οποίο πορεύεται η Ελλάδα, η νίκη των Παιδιών του Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου, μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα.
Εύχομαι, στις μαθήτριες, που αγωνίστηκαν, Δέσποινα Καψάλα (Β3), Όλγα Κυριακίδου (Β3), Κωνσταντίνα Μουζάκα (Β4), Ουρανία Παπαθανασίου (Β5), Βασιλική Σαντζή (Β6), στις Καθηγήτριες τους κ.κ. Ελένη Μάμαλη, και Χρυσάνθη Ράγιου , και στους μαθητές Άντυ Μουλλά (Β4), Αθανάσιο Πηλιχό (Β5) και Λάουρα Μαλέλλι (Β3), που συμμετείχαν στην προετοιμασία και την ενθάρρυνση των συμμαθητών τους, ανάλογη επιτυχία στη συνέχεια. .
Και δεν ξεχνούμε ότι, καταγράφουν ήδη μια αξιοθαύμαστη πορεία, σ’ ένα θεσμό, στον οποίο το Σχολείο μας λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζοντας πολύ πιο έμπειρες ομάδες.
Τους ευχαριστούμε, για τη χαρά, τη συγκίνηση, τη δύναμη που προσφέρουν σε όλους τους Ασπροπύργιους».

Δείτε επίσης

Προανάκριση του Α.Τ. Ελευσίνας για πολεοδομικές παραβάσεις στη Δυτική Αττική

Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *