Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΜΕΓΑΡΑ / Οι «Πολίτες Μεγάρων κατά των Πλειστηριασμών» γλίτωσαν από το …σφυρί περιουσία συμπολίτη τους

Οι «Πολίτες Μεγάρων κατά των Πλειστηριασμών» γλίτωσαν από το …σφυρί περιουσία συμπολίτη τους

Μια ακόμη μαζική κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι «Πολίτες των Μεγάρων κατά των Πλειστηριασμών» το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Φεβρουαρίου 2017στοΕιρηνοδικείο Μεγάρων, στεκόμενοι δίπλα σε συμπολίτη τους , που κινδύνευσε ναχάσειτηνπεριουσία του.

Στη συνέχεια εξέδωσαν ανακοίνωση δίνοντας νέο ραντεβού οποτεδήποτε χρειαστεί.

‘’ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑΟΧΙ! Άλλη μια δράση των «Πολιτών κατά των Πλειστηριασμών» έλαβε σήμερα χώρα στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων με σκοπό την αποτροπή πλειστηριασμού περιουσίας συμπολίτη μας για λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς.Το δυναμικό παρών έδωσαν πάνω από εξήντα άτομα με δυνατή τηνπαρουσία καιτηςΛΑ.Ε. (Π.Ε. Μεγάρων-Ν.Περάμου).

Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Δημάρχου Μεγαρέων Γρ.Σταμούλη,μαζί με τον αντιδήμαρχο Ιερ.Πολυχρόνη και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Σπ.Κορώση,όπως και του Επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» Γιαν.Μιχάλαρου που τόνισαν στις παρεμβάσεις τους τη μεγάλη αξία της αλληλεγγύης και διατράνωσαν τη στήριξη τους στο πλευρότωναλληλέγγυων,αλλάκαι των πολιτών που δοκιμάζονται. Το κίνημα ανανέωσε το ραντεβού του σε νέες δράσεις και φώναξε δυνατά πως δεν θα πέσει ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΡΑΤ Ο Υ Σ – Κ Ο ΡΑ Κ Ι Ω Ν – ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ.’’

Δείτε επίσης

elpe_elefsina

ΕΛΠΕ: Το Σεπτέμβριο η επαναλειτουργία του Διυλιστηρίου Ελευσίνας

Το Διυλιστήριο Ελευσίνας, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στη μονάδα παραγωγής υδρογόνου στις 10 Ιουλίου, προχώρησε στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *