Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Φωτογραφίες από τα κλοπιμαία της «μαφίας των Ρομά»

Φωτογραφίες από τα κλοπιμαία της «μαφίας των Ρομά»

Φωτογραφίες και βίντεο από τα κλοπιμαία της «μαφίας των Ρομά» έδωσε στη δημοσιότητα η υποδιεύθυνση ασφάλειας Β.Α. Αττικής.

Τα θύματα ληστείας μπορούν έπειτα από ραντεβού να δουν τα κλοπιμαία και να εντοπίσουν τυχόν προσωπικά τους αντικείμενα. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες απεικονίζουν μεταξύ άλλων ρολόγια, αυτοκίνητα και δεσμίδες με χαρτονομίσματα.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της αστυνομίας επεκτάθηκαν από τον περασμένο Νοέμβριο σε τραπεζικές θυρίδες και σε σπίτια σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λιόσια, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια.

Οι δικαστικές αρχές αξιοποιώντας μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έως τώρα έρευνες προχώρησαν και στο άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων σε υποκαταστήματα δύο τραπεζών καθώς εκεί εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν μέρος των κλοπιμαίων. Σε αυτές τις θυρίδες εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά από τις κλοπές.

Το κύκλωμα των Ρομά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε διαρρήξει εκατοντάδες πολυτελή σπίτια την τελευταία 5ετία, με λεία μετρητά και ακριβά κοσμήματα.

Δείτε επίσης

Προανάκριση του Α.Τ. Ελευσίνας για πολεοδομικές παραβάσεις στη Δυτική Αττική

Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις …

Σχόλια

  1. Εμένα που μου έκλεψαν χρηματα και έχω κάνει και καταγγελεία στο ΑΤ Ασπρόπυργου μπορως επίσης να περάσω και επίσης ο ένας από τις φώτο της μαφιας ρομα ζούσε κοντά στο σπίτι μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *