Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΕΛΕΥΣΙΝΑ / Re Battery από τους μαθητές της Ελευσίνας

Re Battery από τους μαθητές της Ελευσίνας

Με την υποστήριξη του Δήμου Ελευσίνας ολοκληρώθηκε χθες 30 Ιανουαρίου, η αξιολόγηση των έργων του Πανελλήνιου  Εικαστικού Διαγωνισμού Ιδεών για την ανακύκλωση των συσσωρευτών που υλοποιήθηκε από  το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης REBATTERY AE .

Ο Εικαστικός Διαγωνισμός Ιδεών τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Περιβάλλοντος και πραγματοποιήθηκε την τρέχουσα σχολική περίοδο για όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελληνικής Επικράτειας.  Σήμερα η  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελευσίνας, όπου εξετέθησαν τα 56 έργα που υπεβλήθησαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού, γέμισε με την παιδική ομορφιά, τα μηνύματα  και την ευαισθησία για το περιβάλλον που εξέπεμψαν οι μαθητές  που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια τα έργα   αξιολογήθηκαν από τη Κριτική Επιτροπή εικαστικών δημιουργών και περιβαλλοντολόγων που ορίστηκε από τη Δ/ ση σπουδών της Δυτικής Αττικής και την αποτελούσαν οι: – Αλεξανδρα Τσιγκου Υπευθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτ. Αττικής

-Κων/ να Γεώργα Εκπαιδευτικός Εικαστικός
– Σταυρούλα Καζιάλε Εικαστικός.
Στις 5 Μαρτίου στο παλαιό Ελαιουργείο θα ολοκληρωθεί η  πρωτοβουλία , με τη βράβευση  των   σχολικών μονάδων των τριών πρώτων έργων του διαγωνισμού. Θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «ο Ρι-Μπατερούλης και η μάχη με το μολυβδένιο στρατό» και θα δοθεί το ομώνυμο παραμύθι στα παιδιά της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ελευσίνας.

Δείτε επίσης

Δολοφονία Στεφανάκου: Ερευνες για «παρατηρητή»

Το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο πρόσωπο που υπέδειξε στους δύο δράστες την κατάλληλη στιγμή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *