Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΕΛΕΥΣΙΝΑ / Λήψη απόφασης για την μεταβίβαση του Δικτύου Ύδρευσης Μαγούλας προς χρήση στην ΕΥΔΑΠ
Dimarxeio_elefsinas

Λήψη απόφασης για την μεταβίβαση του Δικτύου Ύδρευσης Μαγούλας προς χρήση στην ΕΥΔΑΠ

Συνεδριάζει αύριο 24 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:30 το Δημοτικό ΣυμβούλιοΕλευσίνας,προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Επί αιτήματος κατοίκων περιοχής «Μπλόκο» Δήμου Ελευσίνας.

2. Έγκριση της μελέτηςΕιδικούΧωρικού Σχεδίου (του Ν. 4269/2014 ΦΕΚ 142/Α όπως αντικαταστάθηκε με το Ν. 4447/2016 ΦΕΚ 241/Α) για τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην θέση «Χάβωσι – Αντλιοστάσιο» της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας.

3. Λήψη απόφασης για την μεταβίβαση του Δικτύου Ύδρευσης τηςΔ.Ε. Μαγούλας για χρήση στην ΕΥΔΑΠ. 4. Λήψη απόφασης για εξουσιοδότηση του κ.Δημάρχου για την υπογραφή, ως εκπρόσωπος τουΔήμου, της συμβολαι- ογραφικής πράξης garage που απαιτείται για την έκδοση Άδει- ας Δόμησης που αφορά ανέγερση «Πολιτιστικού Κέντρου – (Νέα διώροφη οικοδομή με υπόγειο, απόληξη κλιμακοστασίου και τμήμα στέγης)» επί της οδούΔαρδανελίων 75 στο Ο.Τ. 162 τουΔήμου Ελευσίνας.

5. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 110/11 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην διέλευση βαρέων οχημάτων από κατοικημένες περιοχές τουΔήμου Ελευσίνας. 6. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 320/16 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (περί Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρε- σιών,ΚανονισμούΔιαχείρισης καιΚανονισμούπροσωπικούτης Κ.Ε.Δ.Ε.)

Δείτε επίσης

Προανάκριση του Α.Τ. Ελευσίνας για πολεοδομικές παραβάσεις στη Δυτική Αττική

Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *