ΕΠΣΔΑ: Λουκέτο επ’ αόριστον το πρωτάθλημα στην Δυτική Αττική

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
ΕΠΣΔΑ: Λουκέτο επ’ αόριστον το πρωτάθλημα στην Δυτική Αττική

[dropcap]Σ[/dropcap]ε Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ.Α. στα γραφεία της με θέμα τα συμβάντα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου στις 2/4/2016 με τον ξυλοδαρμό του Α΄βοηθού Διαιτητή κ.Οικονόμου Κ.από τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ , Δημητρίου Ι και την συμπεριφορά της ομάδας ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος . 2015-2016 .

 

ΤΟ Δ.Σ. αποφάσισε :

1. Αναστολή επ ΄αόριστον όλων των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Δ.Α. ανεξαρτήτων κατηγοριών .

2. Από σήμερα στους αγώνες του σωματείου ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ δεν θα διευθύνουν διαιτητές της ΕΠΣΔΑ αλλά θα ορίζονται από όμορες Ενώσεις καθ΄υπόδειξη της ΚΕΔ.

3. Για την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Δ.Α. βάση το Φ.Α. και την έκθεση παρατηρητή .

Επίσης για τις ποινικές ευθύνες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή που πρωτοστάτησε στο συμβάν θα αποφασίσει η δικαιοσύνη στην οποία έχει προσφύγει ο επόπτης του αγώνα που χτυπήθηκε . Οι τιμωρίες του προέδρου και των Αθλητών θα κοινοποιηθούν στην Ε.Π.Ο. ,Γ. Γραμματεία Αθλητισμού , Περιφέρεια και Δήμο Ανω Λιοσίων .

4. Κανένας Αθλητής του σωματείου δεν θα επιλεχτεί για να αγωνιστεί στις Μικτές ομάδες (ΝΕΩΝ –ΠΑΙΔΩΝ ) της Ένωσης μας .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Μοιραστείτε το άρθρο