Τα αποτελέσματα του Σαβατοκύριακου στη Δυτική Αττική

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 3΄
Τα αποτελέσματα του Σαβατοκύριακου στη Δυτική Αττική

Ολική ανατροπή ο ΑΟ Ζωφριάς…3-1 στην παραλία τον Αίαντα

Ο ΑΟ Ζωφριάς του Γιώργου Αδάκτυλου έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε στην παραλία του Αίαντα με 3-1. Από ένα ημίχρονο είχαν και οι δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Ηλία Αμπαζάι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκόρ στο 24’ με διαγώνιο σούτ του Ντίνου Λιόλιου ύστερα από ασίστ του VILSON.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με αποτέλεσμα η ομάδα της Ζωφριάς να μπεί μεταμορφωμένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να φέρει το μάτς στα ίσια 1-1 με τον Γραμμένο στο 64’. Στην συνέχεια δέκα τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος έβγαλε την ασίστ και ο Νασάι με προβολή την έστειλε στα δίχτυα 1-2. Το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε στο 84’ ο νεαρός Λαθούρας 1-3.

Ο τερματοφύλακας του Αίαντα Γιάννης Κατσαπρίνης εκτός από τα γκόλ που δέχτηκε έκανε τέσσερις φοβερές αποκρούσεις σε σούτ του Αλεξόπουλου 37΄, Καραχάλιου 49’ 50’. Η ομάδα του Αίαντα στο 82’ έφτασε στο γκόλ στο β΄ημίχρονο με μία καλή φάση όταν σέντρα του Χαλιπόπουλου ο Ντερβισάι έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κυρίου.

Αξίζει ότι τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Βάσιος(Ζωφριάς) με ελαφρά διάσειση.

Διαιτήτευσε ο Χαμπιλάι. Βοηθοί: Φαρμάκης-Moυγιακάκος.

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ(προπονητής Ηλίας Αμπαζάι): Κατσαπρίνης, Νικολάου, VILSON, Ρούπας(18’ λόγω τραυματισμού Παπαδόπουλος Χ), Ντούρος, Ντερβισάι, Γιώτης(49’Παροτσίδης), Αμπαζάι, Ρότοκος(60’Χαλιλόπουλος), Καζάντζης Θ, Λιόλιος.

ΑΟ ΖΩΦΡΙΑΣ(προπονητής Γιώργος Αδάκτυλος): Κυρίου, Βλαχάβας(55’Φυσάκης), Γραμμένος, Πουλικίδης, Βάσιος(40’ λόγω τραυματισμού Καράπαπας), Αντώνης, Νασάι, Λαθούρας, Καραχάλιος, Ρεφενδάριος, Αλεξόπουλος(75’Πότσι).

 

Ο Εθνικός Πανοράματος απέδρασε από τα Νεόκτιστα

Δυνατά στο κυνήγι του τίτλου μπήκε ο Εθνικός Πανοράματος αφού απέδρασε με το τρίποντο από τα Νεόκτιστα με 1-0.

To τέρμα που έδωσε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Χρήστου Ράλλη σημείωσε ο Κατσίπης με πέναλτι 48’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέναλτι του Κονιαβίτη 25’ απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δύναμης .

Διαιτητής ο Δημητρόπουλος. Βοηθοί: Κρέτσιμος-Φούρκας.

ΔΥΝΑΜΗ: Σκληρός, Εριχίδης, Κουσίδης, Λαμπρινάτος Γ., Δημόγλης(49’ Τηρεκίδης), Δάλλας(82΄Δανηιλίδης), Λακάι, Κομιώτης, Λαμπρινάτος Ι., Συμεωνίδης, Μυρσίνιας(59’ Γελαδάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσέπερης, Κατσίπης, Λούφης Ν., Κονιαβίτης, Σούλος, Κατσαρός, Τσουτσάνης(52’ Κίσσας)μ Λούφης Χ.(46’ Δούμας), Σαμπάνης, Μπουραντάς(76΄Δανιγγέλης Ν.), Γεωργάρας.

 

Η Νέα Πέραμος 3-0 τον Αστέρα Μαγούλας

Η Νέα Πέραμος καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης επικράτησε στην έδρα της του Αστέρα Μαγούλας με 3-0. Δράστης και των τριών τερμάτων ήταν ο Θέμης Μονέ(15’ 55’ 81’).

Διαιτήτευσε ο Δημόπουλος. Βοηθοί: Nτζουροπάνος-Πλάκας.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ(προπονητής Χάρης Κοπιτσής): Κεχαγιάς, Τσολιάκος(76’ Κίτας), Γεωργιάδης, Μανώλης, Πατσιονίδης, Κόρμαλης(65’ Νάκος), Αριστόπουλος, Τούσης, Μονέ, Τσαούσης(65’ Δράγασης), Καμπόλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Δήμος Ρόκκας): Κοπνογιάννης, Κατσανέας, Βάσης, Πηλίδης(58’ Ηλιόπουλος), Πέππας Ε., Μπάλα, Σακόβ, Κούσης(64’ Κεσόβ), Εφραιμίδης, Στεφανίδης(70’ Πέππας Γ.) , Χαλβατζίου.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Μοιραστείτε το άρθρο