Τέλος στα σενάρια για επανάληψη εκλογών στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας βάζει οριστικά το ΣτΕ

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
θέσεις εργασίας

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και απορρίπτει οριστικά και αμετάκλητα τις προσφυγές κατά του αποτελέσματος των εκλογών του 2014 στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας. 

Η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας δήλωσε: «Η απόφαση αυτή με δικαίωσε πλήρως. Το Συμβούλιο της Επικρατείας θεώρησε απαράδεκτες και αβάσιμες τις ενστάσεις και τις καταγγελίες των αντιπάλων μου. Η εγκυρότητα του αποτελέσματος των εκλογών με τις οποίες αναδείχθηκα Δήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας δεν αμφισβητείται πλέον από κανένα.

Επιπλέον η νίκη αυτή έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι αντίπαλοί μου επεδίωξαν την πιο ισχυρή νομική υποστήριξη. Όμως αυτή δεν ήταν ικανή να καλύψει το ανυπόστατο των κατηγοριών εναντίον μου.

Τέλος στα σενάρια για επανάληψη εκλογών στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας βάζει οριστικά το ΣτΕΑπό την αρχή είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό και δεν συμμετείχα στην διαβρωτική σπερμολογία των αντιπάλων μου, οι οποίοι περιφερόμενοι στα καφενεία του Δήμου μας ή κάνοντας χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διέδιδαν ή προέβλεπαν δυσμενή για μένα εξέλιξη της δικαστικής εμπλοκής, που αυτοί προκάλεσαν.

Μετά και τη οριστική δικαστική μου δικαίωση, απερίσπαστη, συνεχίζω το έργο μου για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μου. Είμαι σίγουρη ότι μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας για ένα καλύτερο αύριο .»

Μοιραστείτε το άρθρο