Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Λ. Παπαδήμου

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Λ. Παπαδήμου

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος τραυματίστηκε χθες από την έκρηξη παγιδευμένου φακέλου, μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο σπίτι του από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Όπως ανακοίνωσαν η διοίκηση του Ευαγγελισμού και οι θεράποντες ιατροί η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού κρίνεται σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο κ. Παπαδήμος, έχει αποσωληνωθεί και θα παραμείνει για το επόμενο διήμερο στη ΜΕΘ, προκειμένου να γίνεται καλύτερη παρακολούθηση της υγείας του.

Οι θεράποντες ιατρούς διευκρίνισαν ότι το πιο σοβαρό τραύμα που φέρει ο πρώην πρωθυπουργός είναι στον δεξιό μηρό, σημειώνοντας ωστόσο ότι «αντιμετωπίζεται καλά». Οι ίδιοι ανέφεραν ότι η αναπνευστική του λειτουργία είναι καλή. Ο κ.  Παπαδήμος φέρει, επίσης, ελαφρά τραύματα στην περιοχή του στερνού της κοιλιάς και των μοιρών, τα οποία αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία.

Καλή είναι και η κατάσταση υγείας των δύο συνοδών του κ. Παπαδήμου που τραυματίστηκαν από τη χθεσινή επίθεση. Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας. Ο ένας αντιμετωπίζει μικρό πρόβλημα ακοής, το οποίο όμως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Αναλυτικό ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του κ. Παπαδήμου αναμένεται να εκδοθεί από τον Ευαγγελισμό το μεσημέρι.

Επίσκεψη Πρ. Παυλόπουλου

Τον κ. Παπαδήμο επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο