Ολική ανατροπή η Ζωφριά… και Πρωταθλήτρια στην Δυτική Αττική

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 2΄
Ολική ανατροπή η Ζωφριά… και Πρωταθλήτρια στην Δυτική Αττική

[dropcap]Η[/dropcap] ομάδα του προπονητή Γιώργου Αδάκτυλου ζεί μεγάλες στιγμές έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε στο ντέρμπι του Μανδραικού με 2-1 και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς. Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους που τους πηγαίνει στα μπαράζ για άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Την Κυριακή οι νικητές ετοιμάζουν φιέστα την τελεταία αγωνιστική στο μάτς με τον Θρασύβουλο Φυλής για τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΠΣΔΑ 2016.

Ο Μανδραικός πήρε προβάδισμα 0-1 στο σκόρ με πέναλτι του Σερέπα στο 44’ (χέρι του Σταγάκη μέσα στην περιοχή) αλλά το αυτογκόλ του Λογγαράκη στο 83’ έδωσε ελπίδες στην ομάδα της Ζωφριάς που βγήκε μπροστά και σημείωσε το 2-1 στο 5΄των καθυστερήσεων με τον Καραχάλιο.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το μάτς με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πρισιμιζής 75’ και Μανασίδης 86’

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Βάτσιος.Βοηθοί: Πρέντζας-Φαρμάκης. 4ος Μεντής.

ΖΩΦΡΙΑ(προπονητής Γιώργος Αδάκτυλος): Χρόνης – Σταμούλης – Χάρμπαλης(71’ Ρεφενδάριος) -Παπάζογλου – Σταγάκης – Ντεντέι(61’ Κλήμης) – Κουμουλίδης – Μαντζιούρας(48’ Καραχάλιος)- Πρισιμιτζής – Γεγές –Πλατανιάς

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Βαγγέλης Σκλιάς): Μπουλούμπασης – Τζωρτζάτος(81’ Λογκαράκης)- Πλάτανος – Σταυρόπουλος – Χειμωνίδης – Κάμπασης – Μανασίδης – Εβερετ – Σπυρίδης(84’ Αβίντογλου)- Καζαντζίδης(71’ Κανταρτζής)- Σερέπας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

 ΑΤΤΑΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ  2-1

ΛΕΩΝ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 1-3

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ – ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠ/ΡΓΟΥ  1-1

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Oι φωτό είναι της Σοφίας Αδάκτυλου

Μοιραστείτε το άρθρο