Επιστροφή στα “σαλόνια” των Εθνικών Κατηγοριών για τον Ασπρόπυργο

Συντακτης: Newsroom ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ: 1΄
Επιστροφή στα "σαλόνια" των Εθνικών Κατηγοριών για τον Ασπρόπυργο

Παλιές καλές εποχές θυμίζουν οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο στον Ασπρόπυργο. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μπορόυν να μιλούν για νέα σελίδα στο ποδόσφαιρο της πόλης.

Μιλάμε για την άνοδο της Ένωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας οπου μετά την επιτυχή πορεία της στα τοπικά, στέφθηκε πρωταθλήτρια και ανέβηκε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Θυμίζουμε εδώ πως η ομάδα πέρασε απο πολλές περιπέτειες στο παρελθόν και είμαστε σίγουροι πως με τις σωστές κινήσεις που θα γίνουν το μέλλον αναμένεται λαμπρό.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη διοίκηση της ομάδας, στους παίκτες και στο προπονητικό δυναμικό και καλούμε τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα της, καθώς όσο μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις, η στήριξη πρέπει να ναι ανάλογη.

 

Ο Ηρακλής Ελευσίνας συγχαίρει την Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας για την άνοδό της

Με ανακοίνωση του η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ εκφράζει τα συγχαρητήρια της στην Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ και την επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες (Γ’ Εθνική).
Συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΕΠΔ  και προσωπικά στον πρόεδρο Σπύρο Μπέκο, για την προσπάθεια που έκανε για να επαναφέρει την ομάδα, στις μεγάλυτερες κατηγορίες.

Μοιραστείτε το άρθρο