Αρχική / ΤΟΠΙΚΑ / ΕΛΕΥΣΙΝΑ / Ελευσίνα: Δωρεάν εξετάσεις ειδικής αγωγής όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας στους σταθμούς

Ελευσίνα: Δωρεάν εξετάσεις ειδικής αγωγής όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας στους σταθμούς

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελευσίνας , το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά των παιδικών σταθμών στην αντιμετώπιση πιθανόν προβλημάτων σε θέματα ειδικής αγωγής (δυσχέρεια στην κίνηση, στον λόγο, στην μάθηση, στην συμπεριφορά και στην επικοινωνία κ.λ.π. ) θα προβεί από τις 6 έως 28 Φεβρουαρίου σε δωρεάν εξέταση όλων των παιδιών από ιδιωτικά κέντρα και επιστήμονες της περιοχής μας που εξειδικεύονται στην αξιολόγηση – θεραπεία – αποκατάσταση νηπίων και που θα είναι συμβεβλημένα με τον ΕΦΚΑ.

Η εξέταση θα γίνει σε ημερομηνίες και σε χώρο αυτόνομο που θα ανακοινώνονται στον κάθε παιδικό σταθμό. Καλούνται οι γονείς να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α που εκτός από την δωρεάν φιλοξενία – σίτιση – διαπαιδαγώγηση-ψυχαγωγία των νηπίων , θεωρεί αναγκαίο και πρωτεύοντα σκοπό του, να στηρίζει τις οικογένειες και τα νήπια σε θέματα ιατρικής και ψυχοκοινωνικής υγείας.

Ενημερώνουμε ότι το γραφείο ιατρικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης είναι στελεχωμένο από ψυχολόγο και παιδίατρο που συνεργάζονται με το παιδαγωγικό προσωπικό για την παροχή άρτιων υπηρεσιών . Πληροφορίες : σε κάθε παιδικό σταθμό.

Δείτε επίσης

Θύελλα αποκαλύψεων σχετικά με την παραποίηση εγγράφων από «καρδιολόγο» στο ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ.

Θύελλα εξελίξεων προκάλεσαν οι αποκαλύψεις, πριν λίγες μέρες , σχετικά με την παραποίηση εγγράφων από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *